קונטקט פייסבוק | מרכז עזרה ויצירת קשר עם פייסבוק ישראל
פייסבוק עזרה
פייסבוק עזרה

מחיקת פרופיל פייסבוק לצמיתות

אם הגעתם להחלטה הנבונה שהגיע הזמן לחזור לעולם האמיתי ולהפסיק לבזבז את הזמן שלכם בפייסבוק, אז תוכלו למחוק את החשבון שלכם לצמיתות בקליק אחד. לאחר המחיקה, לא תוכלו להפעיל מחדש את החשבון או לשחזר את התכנים שלכם, לכן לפני המחיקה, באם תרצו, מומלץ להוריד עותק של המידע שלכם מפייסבוק.

לאחר מחיקת החשבון, אנשים לא יוכלו לראות אותו יותר בפייסבוק, אולם יתכן שיעבור פרק זמן של עד 90 יום מתחילת תהליך המחיקה עד למחיקה של כלל התכנים שפרסמתם, לרבות תמונות, עדכוני סטטוס או נתונים אחרים המאוחסנים במערכות גיבוי. בזמן שפייסבוק מוחקים את המידע, הוא אינו נגיש לאנשים אחרים שמשתמשים בפייסבוק. שימו לב שעם מחיקת הפרופיל, גם עמודי הפייסבוק, אפליקציות ושירותים נוספים שבניהולכם הבלעדי ימחקו.

במידה ומסיבה כלשהי לא ניתן למחוק את פרופיל הפייסבוק שלכם ו/או המידע שפירסמתם ממשיך להיות מוצג בפייסבוק, ניתן לפנות לאחד מעובדי פייסבוק בבקשת עזרה.

למחיקת חשבון הפייסבוק שלכם לצמיתות הקליקו כאן.

תגובות וטיפים
הוסיפו אימיילים וטלפונים של פייסבוק

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.